+31 (0) 598 361 761 info@pompenverhuur.nl

Pompenverhuur

Wij verhuren pompen in allerlei soorten en maten.

Bij Buitenkamp B.V. vindt u een groot aanbod aan pompen. Zo hebben we voor elke uitdaging een oplossing. We hebben onder andere bronneringspompen, bouwklokpompen en hogedrukpompen. Op deze pagina ziet u welke soort pompen we aanbieden. De meeste soorten pompen hebben we in verschillende capaciteiten, zodat er altijd een pomp is voor uw situatie. Voor pompenverhuur ben je bij ons aan het juiste adres, zowel voor tijdelijke als vaste oplossingen.

 

Ons aanbod aan pompen

Bronneringspompen

Dit is misschien wel het meest bekende type pomp. De degelijke zuigerpompen zijn voorzien van dubbele zuigers, voor een rustig functionerende, continue bronbemaling. Deze geluiddempende pompen hebben een constant hoog vacuüm voor een goede luchtverwerking. Ideaal voor bijvoorbeeld bouwplaatsen waar grondwater weggepompt moet worden.

Bouwklokpompen

Deze pompen zijn perfect te gebruiken in beperkte of slecht toegankelijke ruimtes, of in situaties waar zeer laag moet worden afgepompt. De pompen zijn uitgerust met een ingebouwd elektronisch beveiligingsblok. Hierdoor zijn ze beschermd tegen een onjuiste draairichting, fase-uitval en een te hoge temperatuur.

Hogedrukpompen

Onze hogedrukpompen zijn zowel diesel als elektrisch aangedreven. Deze pompen combineren een hoge druk met grote capaciteit.

Rioolwaterdompelpompen

Met de unieke schroefcentrifugaalwaaier kunnen eenvoudig vloeistoffen met grote vaste of langvezeligen bestanddelen worden verplaatst. De motoren van deze pompen zijn voorzien van een koelmantel, zodat ze weinig geluid maken.

Droogopgestelde rioolwaterpompen

Deze pompen zijn erg geschikt om rioolwater weg te pompen. Dat komt door de verstoppingsvrije schroefcentrifugaalwaaier met grote vuildoorlaat. Hierdoor loopt de pomp praktisch nooit vast, zodat u een betrouwbare oplossing in huis haalt. Daarnaast zijn de motoren voorzien van een koelmantel, zodat ze geluidsarm functioneren. Tot slot zorgt het vacuümsysteem ervoor dat de pompen altijd met vloeistof gevuld zijn, waardoor ze ook droog opgesteld kunnen worden.

Droogzelfaanzuigende pompen

Heeft u een situatie waarbij er vuilwater of verontreinigde vloeistoffen met grote vaste bestanddelen verplaatst moet worden? Dan is dit type pomp vaak de beste oplossing. De unieke verstoppingsvrije waaier heeft een zeer grote vuildoorlaat, waardoor deze pompsets vloeistoffen kunnen verplaatsen die andere pompen niet meer aankunnen.

u

Meer weten?

Heeft u een vraag over 1 van onze pompen of wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op , we helpen u graag verder.

Bekijk ook eens het volgende

Leidingverhuur

Bij elke pomp die we verhuren kunnen we de juiste leidingen leveren. De soort leiding hangt af van de situatie en dat wat u wilt verpompen.

Projecten

Op deze pagina ziet u een aantal projecten waar
Buitenkamp B.V. voor een oplossing heeft gezorgd.